Χορέψτε και γυμναστείτε στο νερό! Είναι fun και χαρίζει τέλειο κορμί.

Η Υδρογυμναστική (Aqua Aerobic) είναι ένα πρόγραμμα αερόβιας άσκησης μέσα στο νερό με την οποία βελτιώνουμε την φυσική κατάσταση δηλαδή τη δύναμη, την καρδιοαναπνευστική ικανότητα, την ταχύτητα, την ευκινησία, την μείωση του λίπους και την αύξηση μυϊκής μάζας, τον συντονισμό, το ρυθμό και την ισορροπία. Όλα αυτά τα επιτυγχάνουμε χρησιμοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού σε συνδυασμό με τη μουσική.

Είναι η ιδανική άσκηση για όλες οι ηλικίες,  για άτομα που υποφέρουν από μυοσκελετικές παθήσεις, για εγκυμονούσες αλλά και για άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα του σώματός τους.

To Star Pool Center συνεργάζεται με πιστοποιημένους προπονητές από το διεθνώς αναγνωρισμένο Beco Aqua College.

Οι προπονητές μας έχουν πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο και επιμορφώνονται ετησίως πάνω στα καινούργια προγράμματα αλλά και στους πιο καινοτόμους εξοπλισμούς.

Τα προγράμματα Aqua Aerobic περιλαμβάνουν

 • Aqua Fitness
 • Aqua combat
 • Aqua Pilates
 • Dance Aquaerobic
 • Tabata training ( Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Άσκηση)
 • Functional training
 • Deep water Aquaerobic

Με σεβασμό στον αθλούμενο και αγάπη για αυτό που κάνουμε, σας προτείνουμε να μας επισκεφτείτε στο Star Pool Center  για να γνωρίσετε από κοντά τον πιο διασκεδαστικό τρόπο άσκησης.

Πρόγραμμα Αqua Aerobic
Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή
              09:00 – 10:15
              20:30 – 21:15

Σημείωση: Το μάθημα διαρκεί 45’ λεπτά με προπονητή.

 • Μαγιό αθλητικό κολύμβησης.
 • Σκουφάκι κολύμβησης.
 • Γυαλάκια κολύμβησης.(προαιρετικά)
 • Μπουρνούζι κολύμβησης ή πετσέτα.
 • Σαγιονάρες ή παντόφλες κολύμβησης.
 • Με την εγγραφή μια Βεβαίωση παθολόγου η καρδιολόγου ότι είναι υγιείς και μπορεί να λάβει μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες ( η βεβαίωση ισχύει για ένα χρόνο ).
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, υπάρχει κατάστημα κολυμβητικών ειδών στο χώρο του κολυμβητηρίου με επώνυμα προϊόντα και ειδικές τιμές για τα μέλη του STAR POOL CENTER.
 1. Η επαφή με το νερό σου εξασφαλίζει μεγάλη εξοικείωση με το υγρό στοιχείο, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι άνετα και φιλικά σε ένα περιβάλλον ξένο για τους πιο πολλούς ανθρώπους.
 2. Επίσης προσφέρει εφησυχασμό στους γονείς όταν τα παιδιά τους θα παίζουν στη θάλασσα ή στην πισίνα και ασφάλεια στα παιδιά εφόσον θα μπορούν να χαίρονται τη θάλασσα ξένοιαστα και χωρίς φόβο.
 3. Η κολύμβηση συνιστάται από τους ειδικούς ως μέσο πρόληψης και θεραπείας πολλών ασθενειών. Η “φύση” του αθλήματος και ο χώρος διεξαγωγής του, το καθιστά ιδανικό για ανθρώπους με άσθμα (λόγω του υγρού κλίματος). Πολλοί αθλητές κατά την περίοδο αποθεραπείας από τραυματισμό προπονούνται στην πισίνα (λόγω της άνωσης και της μειωμένης επιβάρυνσης στις αρθρώσεις). Άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) προτιμούν την κολύμβηση (λόγω της άνωσης και της ελευθερίας των κινήσεων).
 4. Η κολύμβηση σου προσφέρει και σου διδάσκει ένα νέο τρόπο ζωής. Μέσω της κολύμβησης μαθαίνεις να ζεις υγιεινά, να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες της ζωής με διαφορετικό και πιο θετικό τρόπο, να ξεχωρίζεις το καλό από το κακό και το σωστό από το λάθος.
 5. Η κολύμβηση σου δίνει την ευκαιρία να ανήκεις σε ένα νέο και ξεχωριστό σύνολο. Σε μία δεύτερη οικογένεια που θα σε προστατεύσει και θα σε καθοδηγήσει σε ασφαλή μονοπάτια, μακριά από τους κινδύνους της κοινωνίας (ναρκωτικά, αλκοόλ, «κακές παρέες»).
 6. Οι πρόγονοί μας έλεγαν συχνά το σοφό ρητό ¨νους υγιής εν σώματι υγιεί¨. Είναι γεγονός ότι για να γίνεις πετυχημένος κολυμβητής πρέπει να έχεις αναπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης και υψηλή νοημοσύνη για να καταλαβαίνεις και να πραγματοποιείς άμεσα αυτά που σου ζητάει ο προπονητής. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η πλειοψηφία των κολυμβητών είναι μαθητές υψηλών βαθμών και οι περισσότεροι καταφέρνουν να εισαχθούν σε Α.Ε.Ι. και σχολές υψηλής προτίμησης.
 7. Η κολύμβηση είναι το μοναδικό άθλημα που γυμνάζει ολόκληρο το σώμα με ομοιόμορφο τρόπο. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άξιο προσοχής και θαυμασμού. Οι κολυμβητές έχουν αναπτυγμένη τη νευρομυική τους συναρμογή και μπορούν να ανταπεξέλθουν και να εκτελέσουν οποιοδήποτε ερέθισμα εντός και εκτός πισίνας.
 8. Οι φιλίες που δημιουργούνται από τον κολυμβητικό χώρο κρατάνε μια ζωή και βασίζονται σε γερά θεμέλια. Οι φίλοι από το σχολείο, από το πανεπιστήμιο, από τα φροντιστήρια μπορούν να χαθούν με τα χρόνια. Οι φιλίες από το κολυμβητήριο παραμένουν γιατί στηρίζονται στην κοινή και σκληρή προσπάθεια και κυρίως στην αγάπη για το άθλημα.
 9. Η κολύμβηση, εκτός από άθλημα, είναι ένας τρόπος για να σκεφτείς και να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Τη στιγμή που κολυμπάς μπορείς να συλλογίζεσαι και να ονειρεύεσαι. Σου προσφέρεται ένα αίσθημα γαλήνης και ελευθερίας το οποίο δε μπορείς να συναντήσεις πουθενά αλλού.
 10. Το άθλημα της κολύμβησης είναι από τα πλέον διαδεδομένα σε όλο τον κόσμο και από τα πιο σημαντικά στους Ολυμπιακούς αγώνες. Κατέχει τη δεύτερη θέση στα Ολυμπιακά αθλήματα (μετά το στίβο), ενώ ισχυρές χώρες όπως η Η.Π.Α. και η Ρωσία έχουν ειδικά προγράμματα για την ανάπτυξη και τη διάδοσή του.
Από το 2000 και μετέπειτα η κολύμβηση γνωρίζει μεγάλη άνθιση και στη χώρα μας, αναδεικνύοντας Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές. Οι συνθήκες πλέον έχουν ωριμάσει, η υλικοτεχνική υποδομή είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, υπάρχουν αρκετά κολυμβητήρια στη χώρα και οι προπονητές είναι καλά καταρτισμένοι.
Πριν την είσοδο στο χώρο της πισίνας
 1. Επιτρέπεται η είσοδος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κέντρου μόνο στα μέλη.
 2. Όλα τα μέλη υποχρεούνται να είναι οικονομικός τακτοποιημένα και να επιδεικνύουν την ατομική τους κάρτα στην γραμματεία κατά την είσοδο τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις.
 3. Δεν επιτρέπεται η είσοδος στους αθλούμενους εάν δεν έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση από δερματολόγο και παθολόγο η καρδιολόγο (Ισχύος 12 μηνών). Ισχύουν και οι πρόσφατες βεβαιώσεις από άλλες χρήσης όπως σχολεία κ.τ.λ. 
Στα αποδυτήρια
 1. Υποχρεωτικά  ντούζ  πριν από την είσοδο στην πισίνα.
 2. Απαραίτητη η χρήση της τουαλέτας στα μικρά παιδιά πριν την είσοδο στην πισίνα.
 3. Απαγορεύεται η είσοδος των ανδρών στα αποδυτήρια των γυναικών και αντίστροφα.
 4. Να αποφεύγεται η άσκοπη σπατάλη των ντούζ.
 5. Δεν αφήνουμε τα πράγματά μας στους πάγκους και τις κρεμάστρες των αποδυτηρίων, αλλά μόνο στους προκαθορισμένους χώρους.
Στην πισίνα
 1. Απαγορεύεται η είσοδος στο νερό χωρίς την ύπαρξη ναυαγοσώστη η εκπαιδευτή προπονητή.
 2. Απαγορεύεται η είσοδος στην πισίνα σε όσους έχουν ανοιχτές πληγές, σε άτομα επιληπτικά η σε άτομα που πάσχουν από μεταδοτική νόσο η ίωση.
 3. Δεν επιτρέπεται η κολύμβηση πριν περάσουν 2 ώρες από το τελευταίο κυρίως γεύμα και μετά από κατανάλωση αλκοόλ.
 4. Ο σωστός τρόπος κολύμβησης στις διαδρομές της πισίνας είναι δεξιά.
 5. Δεν επιτρέπεται η είσοδος στο χώρο της πισίνας με ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.
 6. Υποχρεωτικά σκουφάκι κολύμβησης, μαγιό κολυμβητικό και σαγιονάρες.
 7. Δεν επιτρέπονται αντηλιακά και κάθε είδους λιπαντική ουσία διότι καταστρέφουν την ποιότητα του νερού.
 8. Δεν επιτρέπονται οι βουτιές από τα πλαϊνά της πισίνας, τα μακροβούτια και η άπνοια.
 9. Απαγορεύονται οι μαστίχες και οι καραμέλες στο χώρο της πισίνας.
 10. Απαγορεύεται  η χρήση γυάλινων αντικειμένων στο χώρο γύρω από την πισίνα.
 11. Απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο της πισίνας σε άτομα που δεν αθλούνται, εκτός των προπονητών και του προσωπικού του κολυμβητηρίου.
Στους υπόλοιπους χώρους του αθλητικού κέντρου
 1. Απαγορεύεται το ΚΑΠΝΙΣΜΑ σε όλους τους κλειστούς χώρους του αθλητικού κέντρου.
 2. Απαγορεύεται  η κατανάλωση τροφών, καφέ και αλκοόλ στους χώρους του αθλητικού κέντρου, πλην του κυλικείου.
 3. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ τα κατοικίδια στους κλειστούς χώρους του αθλητικού κέντρου.
Υποδείξεις
 1. Οι συνοδοί, γονείς και κηδεμόνες μπορούν να περιμένουν τα παιδιά τους στους χώρους αναμονής η να παρακολουθήσουν το μάθημα από το κυλικείο.
 2. Να μην αφήνετε πολύτιμα πράγματα στα αποδυτήρια. Η διεύθυνση του αθλητικού κέντρου δεν φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια τους.
 3. Σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται να απευθύνεστε στους υπεύθυνους του αθλητικού κέντρου.
 4. Να συμμορφώνεστε με τις συμβουλές και της υποδείξεις των υπευθύνων.
 5. Να διατηρείτε όλους τους χώρους του αθλητικού κέντρου καθαρούς.
Προσοχή! Η διοίκηση του αθλητικού κέντρου δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών τραυματισμούς η ατυχήματα που συμβαίνουν έπειτα από παραβίαση των κανόνων λειτουργίας.   Διατηρήστε τους χώρους καθαρούς και μην σπαταλάτε άσκοπα ενέργεια.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥ


Share this Star Pool Center page!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Leave a Reply